Var ute och åt på en riktigt bra restaurang som jag starkt kan rekommendera. Aleks hade blivit tipsat om den och hade redan bokat bord. Omgivningen var magisk, precis nere vid vattnet. Mycket romantiskt.
Vi började med lite snacks: Frasig Hagbykyckling med chutney på Djurgårdsäpple.
Efterföljt av en förrätt: Stekta kantareller med krämbakat ägg & rökt svampspäck.
Till huvudrätt beställde vi: Ugnsgrillad torsk & gulbeta med hasselnötsvinaigrette och Friterad Nibblegris med örtdressing, ruccola & äpple, med tre olika siders; Bladsallad med Nobisdressing, Rostad fänkål med hackad mandel & dragon, Färskpotatis med smör & örter.
Våra favoriter blev överlägset Friterad Nibblegris med örtdressing, ruccola & äpple och Bladsallad med Nobisdressing.
Underbart att promenera längst båtarna. Övade lite på mina fotofärdigheter i mörkt ljus, vilket jag ännu inte är så bra på då man måste justera både slutartiden och isovärdet. Samtidigt måste man vara mycket stadig på handen om man inte har stativ eller något att stabilisera kamerahuvudet mot. Det går framåt i alla fall:-)