PUMPAPAJ HALLOWEEN
Jag älskar paj, så bra att göra och frysa när man väl gör en så att man enkelt kan ta ut en vid tidspress. Själv behöver jag samtidigt bli mycket bättre på att just frysa in mat. Det är svårt att få ihop tiden med jobb, barn, hemmet och allt annat man gör. Idag är det Halloween och kvällen till ära blir det alltså pumpapaj. Förra året gjorde jag pumpalasagne. Se inlägget: Vegetarisk Lasagne med pumpafrön, halloumi & spenat
Pajskal
- 3 dl vetemjöl
- 125 g smör
- 2 1/2 msk kallt vatten
Fyllning
- 400 g pumpakött (skal- och kärnfritt)
- 2 rödlökar
- 250 g fetaost
- 20 basilikablad
- 6 ägg
- 6 dl mjölk
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
Se även inlägget HALLOWEENDEKORATION 2019 | INREDNING
Ha en fin Halloween!