Herre gud vad trötta vi varit idag. Inte nog med att vi var uppe till ca 04.00 inatt, så ville lille Nico såklart upp och hoppa kl vid 08 – snåret!! Vi firade nyår hemma hos oss i år och trots att vi valde att köra catering i år så höll jag och Aleks på att fixa precis hela dagen. Allt tar alltid mer tid än man tänkt sig!
Lyckat blev det i alla fall. Vi hade riktigt trevlig. Förutom snittar som Aleks fixat åt vi en caterad trerätters där jag valde Carl -Johan soppa till förrätt, oxfilé med kantarellsmör, rostade palsternackor, ugnsbakad rödbeta, hasselbackspotatis och rödvinssky till huvudrätt. Till efterrätt åt vi Dajanas underbara chokladmousse med jordgubbar. Den är så god att jag måste be om receptet för ett framtida inlägg:-)
Festen till ära inhandlade vi en ny servis från Bolia, vilken vi tyckte passade alldeles utmärkt till det mörka ekbord vi har hemma.
Temat för nyårsfesten var Black Tie och Nico fick stoltsera med sin första smoking med pappa som förebild:-) Thessan knäppte av några bilder på Aleks mig och Nico. Man måste ju föreviga minnet av Nicos nyårs outfit!
One comment on “Nyår 2016/2017”