Middagstips: Bruschetta och Hot Enchiladas

Här kommer recept på en riktigt god middag som är enkel och snabb att tillaga. Burchettan är min favorit. Riktigt gott att steka brödet i olivolja!

BURCHETTA

2 portioner:
2 skivor lantbröd
olivolja

Tomatsallad:
2 stora tomater
1/4 rödlök
1 msk citronsaft
2 msk olivolja
socker
svartpeppar och salt

bruschetta

Stek brödskivorna i olivolja. Skär tomaten och hacka löken. Blanda med citronsaft, lite socker och olja i en skål. Smaka av med salt & Peppar. Lägg på brödskivan och servera.

HOT ENCHILADAS
2 portioner
300 g kyckling
barbequesås (egen favorit)
tacokrydda
1/2 msk smör
1/2 röd paprika
1 dl riven ost
1 dl créme fraiche
tortillabröd (fullkorn)

enchiladas

Strimla och stek kycklingen i smör. Lägg  i paprika och tacokryddor, och barbequesås. Lägg i kycklingblandnngen i tortillabröd. Rulla ihop och lägg ost över. Gratinera i ugnen tills de är gyllenbruna. Servera med crème fraîche, avokado, tomatsallad eller övriga tillbehör efter egen smak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.